Már csak 3 nap van a szavazásig!

2012.01.30. 12:30 Elszabadult Hajóágyú Produkció

 

A jelentkezési határidő napján, február 2-án csütörtökön Alternatív Elnökválasztási Nyílt Napot tartunk a Sirályban (Budapest, VI. Király u. 50.): a Milla stábja délután 4 és este 8 között bárkinek felveszi, és még aznap publikálja a videoját. Vegyél részt Te is a Milla munkájában! Jelöld magad! Képviseld, reklámozd az ügyedet, a demokráciát!

Mutasd meg, hogy van hangod, szavad, arcod! Mondd el, hogy neked mi a fontos, és miért! Mondd el mindenkinek, hogy szerinted mi a közösség figyelmére méltó ügy! Mondd el, milyen országban szeretnél élni!

Az Alternatív Köztársasági Elnökválasztással az a célunk, hogy mintát teremtsünk az állampolgári elvárások megfogalmazásához. A Millaelnök feladata az lesz, hogy a Milla közönsége által fontosnak tartott ügyekben a közösség részvételével kialakított álláspontot fogalmazzon meg, és képviseljen. 

Néhányan az eddigi jelentkezők közül:

Feuer Yvette

Kollár Dávid

Rényi András

Tarr Béla

 

 





Tovább a jelöltek videoihoz 
Folyamatosan tesszük fel a beérkező videokat, türelmeteket kérjük, szavazni majd egyszerre lehet.

Tovább a játékszabályokhoz 
Nem vicc, hanem játék  és az, hogy játék semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem komoly. Sőt. Azt is jelentheti, hogy mindenki nyer!

Találjuk meg közösen Magyarország Alternatív Köztársasági Elnökét!

Szólj hozzá!

Címkék: video elnök milla köztársasági elnök alternatív jelentkező jelölt

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr253972533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása