Molnár Lajos

2012.02.02. 09:19 Elszabadult Hajóágyú Produkció



Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr934050157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.02.09. 11:02:48

milyen önelégült képe van.
az ilyen ájtatos alakoktól óvakodjon az ember.
cigányvédő? mars indiába!

nem értem mit mond, a gyakorlatban mit csináljunk?
nem tudni, de a pénzt azt vinné, nem?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.02.10. 11:59:06

@tesz-vesz: na látod, ez a megkülönböztet titeket egymástól. Te csak beszélsz, kirekesztesz, zsidózol, cigányozol. Ő pedig fontosnak tartja a cselekvést, és tesz is valamit. Azoknak ad esélyt, akik a leginkább rászorulnak. Nem lehet hogy ilyen magyarokra kellene büszkének lennünk, nem pedig azokra, akik az ország hibáját kizárólag "mindig mások" hibájának állítják be?
Látom hogy majdnem minden jelölt alá írsz valami cifra rasszista kis kommentet, de komolyan, mi a célod vele? Mert annyit elárulhatok, hogy bár fontosnak tartom mindenki véleményét, attól még az enyém is az marad: ez nagyon kínos. Sajnálom.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.02.12. 15:46:04

@Legelő Őse: én nem rekesztek ki, hacsak az nem kirekesztés, hogy aki ebben az országban nem tekinti elsődlegesnek a magyar kultúrát, magyar értékeket, magyar nemzetet, magyar népet, takarodjon a közéletből.
de ez egy minimális követelmény
ha Rómában jársz, viselkedj úgy, mint a rómaiak - ismered ezt a mondást?

nem neked szeretnék megfelelni, hanem a valódi értelmes embereknek, akiknek nem kell elmagyarázni, mi történt Olaszliszkán, mi történt Gyöngyöspatát.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.02.13. 09:35:08

@tesz-vesz: nem értem ezt a száguldást. Hol érzed azt hogy itt sérülne a magyar kultúra, értékek és a nemzet? Ez tényleg nem értem!

Intizar 2012.02.14. 22:10:02

@tesz-vesz: Már-már elsóhajtottam magam, milyen bánatos dolog, hogy ebben az országban, ha valaki mosolyog, az önelégültnek minősül. Aztán láttam, hogy egy hőzöngő kifogásolta a mosolyt, akinek a legelesettebbek fölkarolása már ok arra, hogy másokat Indiába küldözgessen. Ha belegondolok, hogy valaha a dicső "nemzetnek" nem volt tagja a jobbágy, a paraszt... Pfúj, na.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.02.16. 13:51:07

@Legelő Őse: itt:

www.sztaki.hu/~blb/irodalom/petri/hetfo/apokrif.html

de amúgy minden "nagy" kulturális alakunk ma, csak azért nagy, mert az előző rendszerben 3/3- 3/2-es volt, vagy rokona volt neki a gépben, ezért appel henrik támogatta őket.

@Intizar: az a jobbágy és paraszt, becsületes volt, soha nem vertek agyon tömegesen tanárembereket, ok nélkül. egy véletlenszerű faluban se.
hogy az agresszorok lennének a legelesettebbek, ha szegény, akkor csak a cigányokról beszélünk fehér magyar szegény nincs? ugye te is látod milyen butaságokat beszélsz Magyarországon.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.02.17. 18:21:59

@tesz-vesz: ne haragudj, de nem tudlak követni azt hiszem. Olyanokat jelentesz ki tényként, ami erősen megkérdőjelezhető. Minden "nagy" kulturális alakunk? Ne már, komolyan.
egyszerűen nem értem. Itt egy ember, aki valamit CSELEKSZIK (nem vonul, nem csak hangulatot kelt,nem csak gyűlölködik, nem vonulgat stb.) az általad emlegetett probléma terén, és te három hozzászóláson keresztül eljutottál a magyarellenességhez, Olaszliszkához, Gyöngyöspatához, majd váratlanul Petri, és egy érdekes kijelentés, hogy a magyar kultúra nagyjai mind kommunisták, vagy azok bérencei. Esküszöm nem tudlak követni!

Intizar 2012.02.17. 18:24:17

@Legelő Őse: Eh, nyilván Csurka úrra gondolt. Az nagy is volt, spicli is volt.

Rigo' 2012.02.19. 23:04:06

Talán ez az egyik legjobb beszéd. Főleg a zárása tetszik!

@tesz-vesz: Nézd már meg még1x! Hátrányos helyzetűekről beszél és arról, hogy mennyi dolgot tett a botrányos köznevelési törvényünk szakmai kritikája érdekében. Ha ő nem a tettek embere akkor ki? HH-s gyerekek között sok a roma ez tény és ezt kár elhallgatni, de vannak falvak tele HH-s gyerekkel akik között elvétve akad roma. Most akkor mi a baj?
Amúgy a mosoly csak a nagyon frusztráltakat idegesíti, akik képtelenek mosolyogni már, max kárörvendeni. Van egy tippem hogy homofób is vagy cuncimókus! ;)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.03.03. 11:20:32

@Legelő Őse: Minden "nagy" kulturális alakunk? Ne már, komolyan. "

de, esterházyt, kertészt apple henrik küldte ki nyuget-berlinbe, nyilván megbízható elvtársak voltak, azért. ester apja min. besúgó volt, lehet a fia is. nyilván nádas, kukorelly, parti is része volt, stb, hosszan lehetne sorolni.
lehet látni egy ember művészetébe, milyen valószínű is az, hogy őt küldik, futtatják vkik valamiért, és mivel ma nincs magyar kultúra, így a többség bűnrészes volt az előző rendszer életében

milyen váratlanul petri? eltévedtél, mert te kérdezted "Hol érzed azt hogy itt sérülne a magyar kultúra, értékek és a nemzet? Ez tényleg nem értem! "
erre belinkeltem petrit,érted már, vagy még magyarázgassam?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.03.03. 11:21:47

@Intizar: igaz, csurka szerintem is spicli volt.
állítólag a komcsi papolczy gizella rángatja. de az is lehet hogy zsarolják.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.03.03. 11:22:58

@Rigo': én nem mosolyt láttam, csak önelégült magabiztos vigyort.
és a cigányokról beszél

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.03.03. 11:25:42

@Rigo': hátrányos helyzetűek, ja, akkor miért érzi fontosnak ő, aki elvileg nem tesz különbséget a rasszok között, megjegyezni, hogy de ezek között a nagytöbbség cigány ám!

nyilván érzi, hogy ezért külön megdicsérik majd

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.03.05. 16:32:02

@tesz-vesz: Próbálom megérteni, mit akarsz üzenni, mit képviselsz, de lehet tényleg velem van a baj. Valamiféle összeesküvés elmélet van benned, a magyar kortárs irodalommal kapcsolatban. Tényleg próbálom értelmezni hoyg mit akarsz mondani, de az valami olyan megdöbbentő őrület, hogy inkább nem akarok belegondolni... - ettől függetlenül tiszteletbe tartva véleményed, engedd meg hogy ne értsek egyet vele.
Az aktuális témával kapcsolatban pedig - MI VAN? Ez az ember tesz valami, cselekszik, dolgozik, változtatni akar, beszél róla atb.! Te meg valami önelégült mosolyról beszélsz? Most komolyan! A te megoldásod micsoda? A gettó? Vagy mi??

gabbler 2012.03.06. 07:58:44

@tesz-vesz:

"Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti.
Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő.
Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak."

Tudod, honnan van ez az idézet? A mi első, szent magyar királyunk írta, intelemként fiának - no meg a késő utókornak. Érdemes volna megszívlelni.

(Mellesleg: Értelmes embernek valóban nem kell elmagyarázni, mi történt Olaszliszkán. Barbár, primitív erőszak. Csak nem kéne ezt semmiféle etnikai konfliktusnak feltüntetni, annak semmi köze a borzalomhoz, nincs ok-okozati összefüggés - mégha sokan - mint most te is - igyekeznek ezt sugallni.)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.03.15. 00:23:34

@gabbler: "Csak nem kéne ezt semmiféle etnikai konfliktusnak feltüntetni, annak semmi köze a borzalomhoz, nincs ok-okozati összefüggés - mégha sokan - mint most te is - igyekeznek ezt sugallni.)"

ezt azért mondd még el a bírónak is, aki vezette a cigányok tárgyalását. kicsit se fog hülyének nézni. neten fenn van az egész ítélethirdetés, ott mondja a bíró, hogy a cigányok csatakiáltása a következő volt:
"öljétek meg a magyart"

szádbarágjam? ez tömény rasszizmus.
mellesleg akik összeverték azok mind cigányok voltak, nem a falu cigányai, csak az elkövetők voltak mind cigányok. te ezt érted?
nyírmihálydin vajon kik terjesztik csak és kizárólag a hepatitist? csak ők, aki cigány nem mind terjeszti ebben az országban, de akik terjesztik azok mind cigányok, te ezt érted? elmondjam , hogy milyen módszerekkel terjesztik vagy ezt nem írta meg a ÉS?

Szent István egyik olasz papja az állandó fejlesztésről ír, arról, hogy vegyük át a legjobb fegyvereket a vendégektől, tanuljuk el tőlük, hogyan lehetnénk minél jobbak.
mégis mit tanulhatnánk a tiszántúli cigányoktól? milyen hasznot adtak ők az országnak?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.03.15. 00:28:47

@Legelő Őse: hogy jön ide a kortárs irodalom?
a korrupció mióta összeeskövés?
l. simon lászló kötetét te minek mondanád pl?

az önelégült úgy jön ide, hogy ránézek erre az emberre és ezt érzem.
tesz valamit, el is hiszem, ha te mondod.
az meg, hogy a cigányok külön fejpénzt kapnak, és gyámolításuk kiemelten fontos a ballibsi oldalnak, tény.
az én megoldásom? csendőr, rendőr, polgárőr, halálbüntetés a többszörös elkövetőknél. igazságszolgáltatás függetlenné tétele. lenne itt rend.
süti beállítások módosítása