Dr. Nol

2012.01.19. 08:04 Elszabadult Hajóágyú Produkció

Hosszabb változat: http://www.noltv.hu/video/4095.html

Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!

5 komment

Címkék: jelentkező

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr953588968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-naftalin- 2012.02.04. 12:45:18

"Ha egyszer én lennék az Elnök, azzal törődnék, hogy rendes ember legyek!"
Biztos vagyok abban, hogy Schmitt Pál meg van róla győződve, hogy Ő makulátlan és a zemberek zembere, csak önismereti. önbecsülési problémái vannak.
Ez őnála és a mai kormányt támogató emberek számára HIT kérdése, és azzal racionálisan vitatkozni, vagy meggyőzni az ellenkezőjéről a lehetetlen kategóriája maga.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.02.04. 15:07:25

@-naftalin-: smitt paci jó ember lenne, ha a szomszédom lenne, de így hogy elnök és hagyja a korrupciót, így eléggé vérlázító jó embernek nevezni. pártos, mint göncz papa, aki szintén jó ember lenne, ha csak a gyűrűk urát fordította volna le, de mivel asszisztált a lopásokhoz, a népellenes cselekedetekhez, ezért szintén vérlázító lenne jó embernek nevezni

a videón szereplő kivakart proli pedig csak a gyűlöletspirálhoz járul hozzá, az értelmetlen árokásáshoz, őt erre képezték ki. ha valóban érdekelné a nép sorsa, felismerné azt, hogy nincsenek baloldali pártok Magyarországon, ezért törekedhetne az egyenlő súlyú beszédre.

-naftalin- 2012.02.05. 07:35:36

@tesz-vesz: Nem is neveztem jó embernek! Az ilyen kijelentésekkel pedig "a videón szereplő kivakart proli" Te is a gyűlöletspirálhoz és az árokásáshoz járulsz hozzá! Különben mit jelent az, hogy egyenlő súlyú beszéd?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.02.07. 14:42:06

@-naftalin-: lehet hogy gyűlöletet kelt, de én a saját véleményemet mondom, egy olyan emberről, aki - pszichológiailag és értelmi okokból, jobb esetben - szándékosan kelti a gyűlöletsprirált, ugye orbán posztkommunista, apja jó elvtárs a bányáival, soros-tanítvány, szinte teljesen ugyanazokkal a célokkal ás ártákrenddel, mint az mszp, de a félhülye komcsik a rendszerváltáskor szándékosan tematizálták és hiszterizálták a közvéleményt orbán ellen, legfőképp a belterjes gettót, pedig orbán ugyanúgy cionista és filoszemita, mint az mszp, szdsz, de nem számít!
nézd meg a fideszes zsidó című dokut nálam, székely gábor vagy tudja, vagy nem tudja, hogy hiszterizálták őt, de ő is hiszterizál.

egyenlő súlyú beszéd, ami fent is van, tényeket próbál közölni pártatlanul.
dehát ha pártos is valaki, ha értelmes akar lenni egy kicsit is okosabbnak akar tűnni, akkor elmondja mindkét oldal hibáit. most van véga a demokráciának? miért? mert orbán kétharmados? horn gyula nem volt kétharmados, az nem volt baj, mikor hornék - perczel tamás szerint - minden olyan tulajdont, alapítványt a saját vörös kezeikbe tettek, ami nem volt az övüké és elvileg magánkézben volt? így lopták el pl az akkor még fiatal szabaddemokrata fideszes fodor gábortól az egyik alapítványt is.
ez akkor nem volt baj, ennek a kivakart, ostoba, vörös prolinak.
süti beállítások módosítása