Pityinger Dopeman László

2012.01.31. 17:54 Elszabadult Hajóágyú Produkció


Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!

6 komment

Címkék: jelentkező

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr324036368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jimmy Jazz 2012.01.31. 20:25:38

1990-ig NEM VOLT MINDENKI KOMMUNISTA!!! Nem szabad ilyen barom módjára általánosítani , először ez nem igaz , másodszor ha több valóságalapja lenne akkor se kéne egyszerüsíteni, nem lehet minden fekete vagy fehér. Szerintem Dopeman nem lát teljesen tisztán , igaz senkise várja el tőle , hogy ő legyen a prófétánk, hisz nem is ez a feladata.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.02.04. 12:29:23

hogyan lehet sajtószabadság? mi a sajtószabadság?
dopeman nem mond hülyeséget, de olyan általános, hogy nem érünk vele semmit, és ezzel nem fogunk előrébb jutni, semmi haszna nem volt megnézni.

@Jimmy Jazz: nem volt mindenki az, az országban.
de a hatalomban mindenki, de most már végignéztem a videót, értem mire mondtad

"nem a kommunistákat kell üldözni" mondja a lakkember.
de pontosan, a bűnös bűnhődjek, csak úgy lehet tabula rasa, csak úgy lehet igazi rendszerváltás, akik kompromittálódtak az előző rendszerben, azok ne nagyon vegyenek részt egy másik rendszer irányításában, és még a vérszagű kommunistákról kik embert öltek és ölettek, még nem is beszéltünk, a nörnbergi per is felesleges volt lakkember szerint? persze a posztkommunista fidesznek csak a szája nagy, nehezen tudják kordában tartani a nemzeti oldalt, valójában közünk nincs a nemzeti oldalhoz, aki figyelmesen nézi őket, látja.

Kiss norbert 2012.02.14. 10:50:46

Néha nagyon pöcs dolgokat csinálsz Dopeman,és baromira nem kommállak, de ez JÓ volt.Thumbs UP!

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.02.23. 14:33:30

A többi politikai vonulat prominensei is megérnek egy-egy esettanulmányt, de hogy pont egy ilyen szét kólázott, lumpen proli, celeb a Milla "arca" ez sokat el mond a szellemi hátországról..:D
süti beállítások módosítása