Szigeti Adrienn, A Város Mindenkié aktivistája a 7 döntős között

2012.02.27. 12:20 Elszabadult Hajóágyú Produkció

 

A döntő: 2012. március 8. csütörtök este 7 óra - ÁLOMFŐVÁLASZTÁS  a Merlin Színházban

 

A döntősök között *

A Város Mindenkié

csoport aktivistája:

Szigeti Adrienn

 

 

* A hatodik helyezettként továbbjutó Bán Zsófia a tegnapi nap folyamán visszalépett.  

 

Az Alternatív Köztársasági Elnök (AKE) választásának első fordulójában 50 jelölt közül online szavazás eredményeként 7 fő jutott tovább, akik március 8-án élőben mérik össze tudásukat, rátermettségüket. 


A Merlinben megrendezésre kerülő választási műsor nyilvános lesz, a nézőközönség soraiba e-mailben lehet jelentkezni. Ha szeretnél ott lenni és élőben részt venni az elnökválasztáson, küldj egy emailt az alomfovalasztas@gmail.com emailcímre. (Helyeket korlátozott számban tudunk biztositani.) A választási döntőre meghívtuk az első körben szereplő összes jelöltet is!

A két órás döntő során a hét finalista játékos formában méri össze tudását, kompetenciáját. Ha van olyan kérdés, amit szívesen feltennél nekik (névvel vagy név nélkül), küldd el az alomfovalasztas@gmail.com emailcímre. A legjobb kérdéseket március 8-án feltesszük az elnökjelölteknek!

A választási döntőt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért facebook csoport faláról elérhető linken keresztül élőben közvetítjük az interneten. A közvetítés elérhetőségét a döntő kezdetekor, 2012. március 8-án 19 órakor tesszük közzé.

Ugyanitt, a műsor ideje alatt leadott online szavazataiddal befolyásolhatod a játék kimenetelét, azaz szavazhatsz az alternatív elnök személyére.

A 6 további döntős elnökjelölt videópályázata:

Bartos Cs. István

Dopeman Pityinger László

Simándi Szelim

Pikó András

Mártonyi Zoltán

Molnár Lajos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A győztes beiktatása a Milla március 15-i tüntetésén lesz.

Nem vicc, hanem játék - és az, hogy játék, semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem komoly. Sőt. Azt is jelentheti, hogy mindenki nyer!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr874213830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása