Kedves elnökaspiránsok és elnököt választók!

2012.02.03. 06:00 Elszabadult Hajóágyú Produkció

 

Nagyon köszönjük a beérkezett videókat, az utolsó napi lelkesedésetek minden várakozásunkat felülmúlta. A jelentkezés ugyan lezárult, de most van csak igazán szükség az aktivitásotokra.

A szavazást nem ma, hanem hétfőn indítjuk, mert a beérkezett pályázatok feldolgozásához még egy kis időre van szükségünk. Így előttetek a hétvége, hogy a szavazásig megismerkedhessetek az összes jelölttel. A videókat beérkezésük sorrendjében itt tudjátok megtekinteni. (Türelmeteket kérjük, folyamatosan töltjük fel a jelentkezéseket.)

 

Ahogy azt már korábban is elmondtuk, szavazataitok alapján most hét jelöltet juttathattok tovább, akik az Alternatív Elnöki Kampány második fordulójában további megmérettetésekre számíthatnak majd. Szavazhattok bármelyik nektek tetsző jelölt személyére, vagy támogathatjátok voksotokkal egy-egy nektek kiemelten fontos ügy képviseletét is!

Ám mielőtt elmerülnétek a kampányvideókban, tekintsétek meg, hogy mit üzennek nekünk Dél- Amerikából. Kíváncsiak vagytok, hogy fest kívülről a magyar demokrácia? Karnevál, hit és polgári öntudat Brazíliából!

És íme néhányan a legfrissebb jelöltek közül:

Bartos Cs. István

Terék Zsolt

Kiss László

1.szóló

 

 

 

 

 

Tovább a játékszabályokhoz 
Nem vicc, hanem játék  és az, hogy játék semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem komoly. Sőt. Azt is jelentheti, hogy mindenki nyer!

Találjuk meg közösen Magyarország Alternatív Köztársasági Elnökét!

6 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr854055098

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kedves magyarországi gimnazisták! Nem kéne valamit csinálni?! 2012.02.03. 14:57:21

Felkelek az ágyból, felrakom a kávét, bekapcsolom a gépet, bedugom az NDK-melegszendvicssütőt, megnézem az indexet, meglátom, hogy a HÖOK virrasztást szervez a felsőoktatásért, eldurrantom a vérnyomásom....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

espelette 2012.02.03. 14:51:29

mert mindenki tud portugálul!?:D

tucano 2012.02.03. 15:10:14

Még tökrészegen is mennyivel értelmesebb dolgokat mondanak, mint...

Psyman 2012.02.03. 15:36:26

Csodálom, hogy II. Péter Pápa és Próféta, Alkotmányos Király-jelölt nem jelentkezett :D Emlékszik valaki arra az arcra a Kossuth-térről, vagy csak nekem maradt meg ilyen élesen?

Anti Anyag (törölt) 2012.02.03. 16:40:55

Ugyan 99% nem érti, de nyilván haver, ezért címlap.

"Pénteken úgy sincs ide fizetősünk, orbánozósból már feltettük a napi négyet, kiteszünk, mert ugyan mi sem értjük, de legalább más sem".

vértér 2012.02.04. 02:38:35

sztem tök jó h a brazilok nyilatkoznak: ok már voltak kurva szegények de kikeverdetek belole és egész jól, ezért jó ha meghallgatjuk a tanácsaikat, h lehet pozitív energiákra szert tennünk nekünk is. szükség lesz rá, vagyis már régóta lenne...
süti beállítások módosítása