Társadalmi célú álláshirdetés - Játékszabályok

2012.01.05. 07:50 Elszabadult Hajóágyú Produkció

 

Sokan nem értik, hogy mi a bánatot is akar a Milla az Alternatív Köztársasági Elnök kampányával. Nem csoda. Mindenki az elmúlt napok mozgalomalapítási, ellenzéki összefogási és tömegtüntetési lázában ég. A Milla, ahogy eddig is, ezután is támogatni fog minden olyan kezdeményezést, ami a tiltakozás megjelenítéséről, kifejezéséről szól.
De azt is tudjuk, hogy nem elég tiltakozni. Nem elég soktízezred-magunkkal skandálni az „Orbán-takarodj!”-ot, meg a „bóvli-bóvli”-t. Mert mi történik azután, hogy Orbán eltűnik a hátsó lépcsőn, és a demokratikus pártok akár kétharmados többséget szereznek egy új választásokon?

Nekünk nem az a célunk, hogy a Nemzeti Együttműködés Egyik Monolitikus Rendszerét a Demokratikus Összefogás Másik Népfrontos Rendszere váltsa le. Ha nincsenek felelős állampolgárok, ha nincsenek önmagukért, és szűkebb-tágabb környezetükért felelősséget vállaló egyének és közösségek, akkor semmi nem fog megváltozni. Márpedig a változásra szükség van, de ez a változás nem tud megvalósulni a politikai elitek helycseréjével, és nem merülhet ki egy újabb politikai elitváltásban. A tömegtüntetés jó móka, de az igazi kérdést nem oldja meg. Egy élhetőbb, barátságosabb, igazabb, szolidárisabb ország építésének legfontosabb terepe nem elsősorban a parlament és semmiképpen nem az utca.

Az elkeseredettség és düh helyett mi a pozitív, a jó példát keressük. Keressük azokat az embereket, akik példával, bátorítással tudnak szolgálni. Akik nem (csak) tüntetésre járnak, de minden nap tesznek egy kicsit azért, hogy jobb legyen a világ.

Az Alternatív Köztársasági Elnök, nem egy alternatív elnök, hanem egy alternatív köztársaság egyenlő, szabad polgára, aki azért lehet első az egyenlők között, mert büszkének lehet lenni rá. Biztosak vagyunk benne, hogy számtalan olyan ember van ebben az országban, akire büszkék tudnánk lenni. Őket keressük.

Elnök, jelentkezz!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

JÁTÉKSZABÁLYOK

Nem vicc, hanem játék 
 és az, hogy játék semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem komoly. Sőt. Azt is jelentheti, hogy mindenki nyer!


Jelentkezés: 1 perces vágatlan portrévideóval, ezzel a kezdő félmondattal: „Ha én elnök lennék…”

Jelentkezésedet töltsd fel a youtube-ra, és küldd el nekünk a linket VAGY küldd a videót fájlküldővel (toldacuccot.hu), és mi feltöltjük!

E-mail cím: elnokjelentkezz@gmail.com

Jelentkezés határideje: 2012.02.02.


Ezután választjuk ki az összes induló közül közösen azt a hét embert, akik nyílt vitákban mondhatják el elképzeléseiket, és akik közül megválasztjuk az Elnököt.

Formai követelmények: Elnöknek jelentkezni 1 perces, vágatlan, utómunka- és gyűlöletbeszéd-mentes portréfilmmel lehet, ami a "Ha én elnök lennék..." félmondattal kezdődik.

Parlamenti képviselő, parlamenti párt tisztségviselője etc. jelentkezését is várjuk, amennyiben lemondanak mandátumukról 
 hiszen ezen pozíciók az alternatív elnök függetlenségét kizárónak minősülnek.


Javaslatok: Akkor lesz jó a videó, ha 1 gondolatot jár körül, 2 percnél semmiképp sem hosszabb, és 3 részből áll: eleje, közepe és vége is van. Nem a képminőség, hanem a mondandó számít. Érdemes egy konkrét ügyet képviselni, nem kell megpróbálni egy percben a világ összes problémájára megoldást találni, arra ott lesznek az elnöki szakértők március 15-től. :)

Ha jelölnél valakit, vedd rá, hogy küldje be a jelentkezését! Ez a jelölés módja.

A kampány második fordulójába hét jelölt kerülhet be, négy hetes kampányuk lesz, a győztes Elnököt március 15-én iktatjuk be a
Szabad Sajtó útján.

55 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr63520669

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mártonyi urat az alternatív köztársasági elnöki posztra! 2012.02.15. 17:14:44

A Milla (Egymillióan a magyar sajtószabadságért )által 2011. október 23-án bejelentett Alternatív Köztársasági Elnökválasztás akkor egy jópofa kezdeményezésnek tűnt csupán, és aligha gondolták a verseny kihirdetői, hogy később a plágium gyanúba kevered...

Trackback: Önből is lehet alternatív köztársasági elnök! 2012.01.05. 18:12:02

Csak annyi a dolga, hogy feltölt egy videót az internetre, melyben elmondja, Ön mit tenne államfőként!

Trackback: Vigyázz, jön a fal! 2012.01.05. 17:34:22

A megfigyelők jelentős része arra fogad, hogy az IMF EU tárgyalásokon Orbán elmegy majd a falig. Aki nem, az arra, hogy neki is fog menni. Van azonban egy harmadik lehetőség is: hogy már neki is ment... A „külföld”, amellyel most Orbán...

Trackback: Nem kell Elnök Magyarországnak 2012.01.05. 17:19:54

  Mert az elnökség csak hatalommal és tekintélyelvvel jár és egyik sem egészséges dolog. Helyette az izlandi úthoz hasonló módszerekkel olyan erkölcsi és törvényi alapelvet kell kidolgozni és alkalmazni, amely nagyobb garancia bármely embernél....

Trackback: Tüntess repülő kamerák előtt! 2012.01.05. 17:08:44

A forgalomfigyelő kamerák mindig ott romlanak el, ahol az ellenzék tüntet? A lengyelek már repülő kamerákkal filmezik a tüntetéseket, a felvételeket pedig megosztják YouTube-on. A lengyel gazeta.pl tech rovatában megjelent írás egyenesen a közösségi ...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2012.01.05. 17:05:33

Hogyan irányíthatja egy nemzet gazdaságát az, akinek egyetlen nap munkatapasztalata sincs a versenyszférában? Nemzetgazdasági miniszterünk soha nem dolgozott vállalkozásban, ám figyelemre méltó időt töltött igazgatással, elnökléssel, kurátorkodással és...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.01.05. 17:04:49

Alkalmas-e az ország vezetésére Orbán, akinek mindössze egy éves szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van a megélhetési politizálás mellett? Mihez ért az ELTE-n huszonnégy éve szerzett jogi diplomájával? Nézzük meg Europass sablonba feltöltött él...

Trackback: Selmeczi Gabika orvos látott mostanában???? 2012.01.05. 16:40:24

 Van olyan amikor az embernek klasszikus és humoros szólások ugranak be amikor egy cikket elolvas, Selmeczi Gabriella szóvivő "szenátor" asszony mai beszólására csak ennyi ugrott be:Laár András után szabadon: Mondja, Maga normá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán a magyar nép ópiuma! 2012.01.05. 16:28:58

Kölyökidőőőőő!
Kerényi Imrét köztársasági elnöknek!

AbuBakr 2012.01.05. 16:35:02

vajon mikor írják elsőként hogy:
sunáznám

3dom'f'speech 2012.01.05. 16:36:01

Gratula, acélréka, már csak idő kérdése volt, hogy az állami csecsen felnőve te is követeld magadnak a további ingyenélést - eddig egyértelmű volt a szadeszos elhajlásod, de okosan kivártad, amíg azok a ciki liberráltak lejáratták magukat és te csak a reinkarnációjukhoz adod a (nem hiteles) arcod

2012.01.05. 16:38:38

Lécci, hadd lehessen már jelölni!!! "Mindennapi példaképeink" nem fognak magukról kétperces kampányvideót csinálni.

magyar ember teli szájjal 2012.01.05. 16:40:47

Kibálhatjuk az Orbán Takarodj helyett a ti balos ökörségeteket is, abba is beledöglünk.

Palmer Eldritch 2012.01.05. 16:48:36

@canahari: Szorgalmazom az indítványát kolléga :)

Walter Hartwell White 2012.01.05. 16:54:12

@3dom'f'speech: Hogyne, mindenki csakis a te politikai oldaladon állhat. Az nem a szólásszabadság része (ha már ilyen nevet választottál), hogy véleményszabadság is legyen? Persze a hatalom jelenlegi birtokosai (lesz ez még így se) meg is tesznek mindent az egyféle vélemény érvényesüléséért, ezeknek a bugyraiból bújtok ti is elő.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.01.05. 16:56:28

Frady for President!
Magyar barátaim! Éljen a honderű!
Hosszas vacillálás után úgy döntöttem, hogy eleget teszek és vállalom!
Legatyásodott országunk állapotát látva nem tehetem meg én, a népszerű ígérgető-művész, hogy ne vállaljam el, hogy az összes párt és civil szervezet közös elnökjelöltje legyek. Nálam csak keresve találhatnának jobbat!
Megválasztásom esetén az alábbiakat ígérhetem:
A BKV és a MÁV nem csak, hogy ingyenes lesz, hanem a közlekedési vállalatok fizetnek az utasoknak. Sokak számára megélhetés lesz az utazás!
Megépül „Három Tenger” nevű Nagy-Magyarország metrókörgyűrű.
A Margitszigetet megemeljük és a felső rakpartokra támasztva keresztbe fektetjük, miáltal lesz egy környezetbarát Duna hidunk.
A Dunát a saját medre alá épített csőben vezetjük, a medret leaszfaltozzuk és miénk lesz a világ legszélesebb kerékpár útja.
A panellakásokat tengerre néző ablakú, úszómedencés, zöldövezeti luxusvillákká alakítjuk.
Hajlékosítjuk a hajléktalanokat.
Négy évente Olimpiát rendezünk.
Kisebb lesz a Parlament, miáltal szélesebb lesz a pesti rakpart és több szobor fér el a Kossuth téren.
Mindenki számára elérhető lesz az elitképzés. Elitt eszűeket felvonókúrára küldjük a Liftgyárba.
Mindenütt minden ingyenes lesz, a rendszeres akciók idején pedig még ingyenesebb!
S hogy ezt az általános közjóléti ingyenélést miből fedezzük?
Egyrészt Liszt Ferihegyen valódi hegyet építünk, hogy a gépeknek ne kelljen fel- és leszállniuk, csak elindulni és megállni. Az így megspórolt üzemanyagot színaranyárban adjuk el az energiafaló kínai piacon, a Józsefvárosban.
Másrészt Frady Endre mezeket, Frady Endre lovas-szobrokat, Frady Endre versesköteteket, Frady Endre beszédeket tartalmazó CD-ket, Frady Endre mintás sérvkötőket, lúdtalpbetéteket és egyéb Frady Endre emléktárgyakat dobunk piacra, azaz kőkeményvalutásítjuk a népszerű ígérgető-művész tömegek általi imádatát.
Frady Endrét minden magyar otthonba!
Legyen a mi Frady Endrénk az Ön Frady Endréje is!
Merjünk hiszékenyek lenni!

kela-bá 2012.01.05. 17:01:07

" MINDENKI GAZDASÁGI VÁLSÁGRÓL BESZÉL,DE AZ IGAZI VÁLSÁG NEM PÉNZÜGYI TERMÉSZETŰ,HANEM AZ EMBER VÁLSÁGA"
Hááát, akkor itt már csak egy segitség lehet,válassza mindenki köztársaság elnökének : ISTENT.

kela-bá 2012.01.05. 17:06:11

Talán az ISTEN segithetne ?
BÚÉK EMBEREK !

Noked-Lee 2012.01.05. 17:26:51

Baszki. Ne használjátok már, hogy milla. 90 ezer gyökér fészbúkon, és 10 ezer deviáns az Andrássy úton kurvára nem egyenlő egymillióval. köszcsipuszcsi

minnifield űrhajós 2012.01.05. 17:37:32

köszcsipuszcsival kizárólag buzik köszönnek.

2012.01.05. 17:38:47

@Noked-Lee:
Még mindig jobb mint „kétmillió"))) a Kossuth téren.
Muhaha.

hoseman 2012.01.05. 17:45:45

@Noked-Lee: jóbarát! tE olyan hülye vagy hogy nem szarsz be,meg max hazatalálsz... puszcsi vagy mifasz

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.01.05. 17:53:11

@kela-bá:

Melyik Isten? Zeusz, vagy a Nagy MANI-tu?

Johnfive 2012.01.05. 18:03:14

@3dom'f'speech: Valahogy nem látom, hogy Nem-Chuck Károlynál, vagy Kudlik Julinál is így hisztiztél, amikor politikai kampányhoz adták az arcukat.
Nem-Chuck pedig még az előző rendszerben is a kiemelt kegyeltek közé tartozott.

Johnfive 2012.01.05. 18:04:33

@kela-bá: "Talán az ISTEN segithetne ?"
Ki, Thor?

Johnfive 2012.01.05. 18:05:17

@Noked-Lee: A Fidesz sem fiatal, pláne nem demokrata azért nem nyafogsz?

Mária 2012.01.05. 18:06:59

Valaki szóljon a játékmesternek, hogy ha alulról veszi őt a kamera, az olyan, mint ha lenézné a közönségét.

Plumper_ 2012.01.05. 18:12:48

kijaza acél (aczél) réka?

cardenio 2012.01.05. 18:26:17

@Noked-Lee: Régi bölcsesség - ebből is kimaradtál -, hogy a százlábút sem azért hívják százlábúnak, mert száz lába van. Nem hallottál a képes beszédről? No, akkor ez a baj.

baliquez 2012.01.05. 19:05:16

@AbuBakr: na jó, sunáznám, bár a herpesz a szája szélén nem csekély óvatosságra int.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.05. 19:19:15

A MOL-részvénycsomag jelenlegi értéke 380 milliárd forint. A kormány ezt az euróösszeget a korábban lehívott, de fel nem használt IMF-hitel terhére fizette ki. A magyar állam a részvénycsomagon eddig 25%-ot bukott (nem realizált veszteség), de ha figyelembe vesszük, hogy euróval fizetett a csomagért, és azóta gyengült a forint, akkor a veszteség már 37%-ot tesz ki (a tavalyi 1,88 milliárd eurós összegért most 600 milliárd forintot kellene visszafizetni).

Navracsics Tibor: a forint gyengülése a kormányzat kudarcát és elhibázott gazdaságpolitikáját jelzi.

Jól jelzi a kormányzati politika kudarcát az euróárfolyam - mondta el Navracsics Tibor sajtótájékoztatóján. Navracsics kitért arra, hogy a 300 forintos "lélektani határt" átlépő euró magyar devizahitelesek tömegét lehetetleníti el. A forint gyengüléséért a miniszterelnök hiteltelen és elhibázott politikáját tette felelőssé. A kormány nem képes kezelni a válságot, közölte Navracsics, megjegyezve, hogy válságkezelés helyett a kormány "konzultál, beszél és nyilatkozik".

Navracsics Tibor hangsúlyozta: a helyzet egyetlen megoldása az új választások kiírása és egy új kormány felállítása - adta hírül a Fidesz.hu 2009-ben.

Ő MÁR AKKOR MEGMONDTA, TEHÁT ORBÁNY KORMÁNY TAKARODJ!

lolperec 2012.01.05. 19:24:32

"alternatív" elnöknek egy szélerőművet képzelek el :D
"Ha én elnök lennék" lehetne valami klezmer nóta dallama.. várjunkcsak! :D
na mindegy, nem kéne ilyen ikszfaktorosra venni a politikát, így is már alják alja kategória, most még elbulvárosítjátok, mi lesz ebből.

lolperec 2012.01.05. 19:30:05

jaigen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy szakértőkre van szükség,
azokra akik tökmindegy merre hajlanak, de letettek valamit az asztalra, és azt jól tették le. Erre a mikimókára nagyon nincs szükség, tudom hogy Palibácsit kihívás űberelni a közjogi cím elsilányításában és azt is tudom, hogy ezt érdemli a birka magyar, mert "menj el szavazni, tök jó buli", de akkor is!
A normákat valakinek fel kellene állítania, nem nektek showmestereknek, nem a futottakmég politikusoknak és a többi leszerepeltnek, hanem szakértőknek a közéletből vagy közneméletből. Ha megkaparjuk biztos akad egykettő, valahol! Én azokra szavaznék, nem a manapság futó egymást felüllicitáló civil és politikai ökörködésekre.

Kosinva 2012.01.05. 19:42:57

Ha én köztársasági elnök lennék visszaállítanám a királyságot, egy alkotmányos királyságot és Habsburg Károlyt vagy Györgyöt tenném meg királynak. Nem lenne több Schmitt Pál, nem lenne több "álamfő". Lehet, hogy így egy kicsit Angliára vagy Norvégiára hasonlítanánk, de azért kevesen panaszkodnának. Ja és ha végül ez megvalósult, lemondanék.

raszti 2012.01.05. 20:07:28

kosinova te nagyon okos. a "kiráj" is egy "álamfő".
na további jó vibrátorozást, akarom mondani viktátorozást.

kela-bá 2012.01.05. 20:11:36

@Johnfive: @IGe: Nem ! Nem Zeusz, vagy Thor az Istennyila.
Talán az az Isten segithetne, "amely" ott van minden ember szivében, csak "beszélni" kellene vele.
Ime egy kis segitség : www.falundafa.org
További szép estét !

bioLarzen 2012.01.05. 20:20:01

Off, de Réka még mindig gyönyörű ;)

bio

SzJ1982 2012.01.05. 20:30:55

Köszönöm! Minden egyes posztotok után azzal a meggyőződéssel lépek le innen, hogy "ennél már nincs lejjebb", de ti annyira tehetséges társulat vagytok, hogy minden alkalommal sikerül alulmúlnotok magatokat. Ha jobban meggondolom, ez is egyfajta zsenialitás.
De azért...milyen kár azért a Lipótmezőért...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.05. 20:38:22

Bocs, de minden politikai poszt szakma, amit tanulni kellene. Az, hogy nálunk csupa dilettáns csinálja, az a mi bajunk. De nem kellene még tovább tetézni... ;)

Én alternatív Miniszterelnököt, Pénzügyminisztert, Hadügyminisztert is javasolnék... :)

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.05. 20:45:28

Selmeczi Gabika átmegy a barátnőjéhez Julcsihoz és csodálkozva látja, hogy egy majom is van a lakásban. A majmot Julcsi Gézától kapta pár napra megőrzésre, amíg Géza elutazott.
Gabika: – De cukiiii! Kitől vaaan?
Julcsi: – A Gézától.
Gabika: – És miért nem védekezteteeeek?

Zorba Worba 2012.01.05. 21:22:46

"De azt is tudjuk, hogy nem elég tiltakozni. Nem elég soktízezred-magunkkal skandálni az „Orbán-takarodj!”-ot, meg a „bóvli-bóvli”-t. "

Nem akarlak nagyon elszomorítani titeket, de ez az elnökválasztós játék se komolyabb szint mint az "Orbán-takarodj"-ozás. Főleg ilyen populista, demagóg szövegekkel, amik az eddigi videókban voltak. Szép dolog ugye az álmodozás, de pont ma látjuk, hová vezet.

Ha tenni akartok valamit, akkor inkább az értelmes embereket szedjétek össze az álmodozók és "fedél nélkült fénymásolók" helyett. Olyanokat mutassatok, akik arról beszélnek, hogy mit kezdenének a gazdasággal, az egészségüggyel, az oktatással, a szociális hálóval. De nem az álmok, hanem a konkrét számok szintjén. Ennek lenne értelme, de amit most csináltok, az semmivel se jobb mint amit a kormány játszik.

Kandabula 2012.01.05. 21:26:47

@Selmeczi a buta, rusnya szőke nő!: aki mondá, hogy azért van az újabb támadás, mert visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek. Erről nekem is egy vicc jut eszembe:

Csapajev naplója:
Hétfő: ma kikergettük az ellenséget az erdőből!
Kedd: az ellenség erősítést kapott és kikergetett minket az erdőből.
Szerda: ma megjött a lovasságunk és kikergettük az ellenséget az erdőből!
Csütörtök: ma megjött az ellenség tüzérsége és megint kikergetett minket az erdőből.
Péntek: ma megjött a nehéztüzérségünk és megint kikergettük az ellenséget az erdőből.
Szombat: ma megjött az erdész a nyaralásból és mindenkit kikergetett az erdőből.

Félek a Húsvét-keddtől. Meg az általános elhülyüléstől.

Egyébként a "támadást" könnyű prognosztizálni. Amikor nem csináltam meg a leckét, én is sejtettem, hogy ebből baj lesz...

dávidzoli 2012.01.05. 21:58:10

@3dom'f'speech: Jelezném, hogy mindenki állami csöcs segítséggel nő fel, meg öregszik meg, még Te is barátom, mondjuk ott van az egészségügy, meg az oktatás. Elég szar mind a kettő, de ezek nélkül nehéz túlélni, meg képzetté válni. Biztos papi, meg mami is segített, de ott van még pár MILLA ember aki többek közt Neked is összedobta (ez az amit állami csöcsnek nevezel). Manapság egyébként inkább az állam szívja a mi csöcsünket -csakhogy maradjunk az allegóriádnál- ami elég helytelen gyakorlat. Ja! Majd nézz utána a névelőknek! Zolibácsi nem felejt.

Kandabula 2012.01.05. 22:14:13

@Zorba Worba: azért a dolgok mégiscsak ott kezdődnek, hogy az emberek skandálnak. Lásd Egyiptomot, Líbiát. Aztán a történelem kitermeli az aktuális emberét, mint pld. egy Jelcint, aki képes volt a folyamatokra ráerősíteni. (Ez lehet egy Fideszen belüli figura is, mint volt Jelcin a párton belül.) Nem feltétlenül kell, hogy az illetőnek nagyon konkrét programja legyen. Elég, ha a jelen folyamatokat megállítja, a nemzetközi bizalmat és ezzel az üzleti bizalmat is helyreállítja. A legfontosabb a nagy jövedelmek kemény megadóztatása. Iszonyatos pénzek halmozódnak fel az egyik végen, ugyanakkor iszonyatos elszegényedési folyamatok mennek végre a másikon. Nincs ez így jól. Az állam legfőbb feladata a társadalmi folyamatok harmonizálása, semmi idétlen harc, pláne harcot hirdetni és folytatni ott, ahol annak semmi helye nincs. A gazdaság egy nagyon labilis rendszer, nehéz meglátni, hogy valamely döntés a "hatodik" síkon mit fog maga után vonni. Minden esetre, a rossz döntéshez való makacs ragaszkodás ne legyen az új "főnök" hobbija.
Más: van abban valami perverzitás, hogy egy ilyen megosztott országban kilógatnak egy plakátot, miszerint itten nemzeti egyetértés van. Ez egyszerűen vicces, akárcsak az Alaptörvény Asztala". Ami viszont már röhejes. Szerencsém volt mindkettőt munkanélküli segély ügyében gyakorolt sorbaállás során, órákon keresztül tanulmányozni. Szép, új világ.
De az írogatást már eluntam, BUÉK!

Kandabula 2012.01.05. 22:19:54

@3dom'f'speech: az ingyen-élés témáját ne feszegessük... Vagy tudod mit? Feszegessük!

Ludovikás Levente 2012.01.05. 22:30:14

"... a demokratikus pártok akár kétharmados többséget szereznek egy új választásokon"

Itt elütés történt kéremszépen: nem Demokratikus Koalíció kétharmadot akart Rékuci írni?

Kandabula 2012.01.05. 22:35:18

@Ludi Levi: nem hiszem.

Psyman 2012.01.06. 11:16:23

Szerintem kérjétek fel Ficót elnöknek!

Kandabula 2012.01.07. 23:39:58

@Psyman: látom, vágod. Agyad éles, mint a paszuly.

jeffrey goines 2012.01.08. 11:28:25

Tamás Gáspár Miklóst Köztársasági Elnöknek!

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.01.08. 19:21:44

@jeffrey goines: Ő már öreg. Frady Endre viszont még ereje teljében van! :)
fradyendre.blogspot.com/
:)

Kandabula 2012.01.11. 23:12:51

Új helyzet! Államfő venne disszertációt kamu doktoráláshoz. Helyesírási hiba nem akadály!

sulcus (törölt) 2012.02.07. 17:03:25

Egy országban ahol nincs szükség dolgozó emberekre,nincs szükség orvosra,rendőrre,tűzoltóra,pedagógusra,kórházra,színházra,stb...ott n i n cs szükség,sem igazi,sem alternatív köztársasági elnökre!
süti beállítások módosítása