Eddig nincs nő az első hét között

2012.02.13. 06:38 Elszabadult Hajóágyú Produkció

 

Eltelt egy hét. Egy nagy szakasz - jelesül az Alternatív Köztársasági Elnökválasztás elődöntője - ma lezárul. Már ötezer felett jár a leadott szavazatok száma! És, ahogy várni lehetett, most válik a játék igazán izgalmassá.

A második fordulóba hét jelölt jut tovább. Vajon sikerül-e valamelyik női jelöltnek összeszedni a második fordulóba jutáshoz elégséges számú szavazatot? Szavazzatok ma éjfélig, hogy kik alkossák a finálé mezőnyét!

Ki legyen az a hét ember, akik közül kiválasztjuk Magyarország Alternatív Köztársasági Elnökét? Ideje végre szavaznia annak is, aki még nem tette meg. Ha már megtettétek, kampányoljatok kedvenceitek mellett!

Lányok, asszonyok és mindenki, akit zavar, hogy nincs nő(i )személy a jelenlegi befutók között: "MOST kérem szavazatukat!" Van még egy pár óránk az első fordulóból.

Szavazzatok itt!

 

Keresd a nőt!

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr964098616

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nevezzük át minden településünket Felcsútra 2012.02.13. 15:45:05

Miért? Mert láthatóan ott minden sikerül. Biztos vagyok benne, hogy Magyarországon minden település szeretne olyan sikeres lenni, mint Felcsút....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása