Gerlóczy Ferenc

2012.01.30. 12:46 Elszabadult Hajóágyú Produkció


Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!

3 komment

Címkék: jelentkező

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr263976718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alapjövedelem /FNA · https://alapjovedelem.org/ 2012.01.30. 14:20:20

Ferenc, kitűnő a programod. Szivesen adom a szavazatomat ezekre a pontokra!!!!

BASIC INCOME 2012.02.05. 14:38:19

Hogy ne kelljen ilyen Éhség-meneteket megélnünk, hogy emberek ne fagyjanak meg a fűttetlen lakásokban, hogy gyerekek ne éhezzenek, hogy tanult emberek ne kényszerüljenek más országokban dolgozni, hogy ne kelljen tovább ezt a demagog szöveget a politikusoktol hallani: "mindenkinek biztosítunk munkát, senkit nem hagyunk az árokszélén, mindenki tanulhat és így tovább...."
CSAK a FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAPJÖVEDELEM lehet a megoldás!!! A FNA nem diszkriminál, ez lehetőséget, és emberhez méltó, szociálisan sem kirekesztő, életvitelt biztosít MINDEN EGYES ÁLLAMPOLGÁRNAK.
Ezért szavazok Rád és Programodra, Kedves Ferenc, mert felismerted ennek fontosságát. Igen, hangot kell adnunk, hogy az emberek, emberhez méltó életet élhessenek! Ne csak hangoztassuk, de gyakoroljuk is az EMBERI JOGOK által biztosított vívmányokat -köszönöm BIC
süti beállítások módosítása