Játékszabályok

2012.01.22. 20:40 Elszabadult Hajóágyú Produkció

Nem vicc, hanem játék  és az, hogy játék semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem komoly. Sőt. Azt is jelentheti, hogy mindenki nyer!


Jelentkezés: 1 perces vágatlan portrévideóval, ezzel a kezdő félmondattal: „Ha én elnök lennék…”

Jelentkezésedet töltsd fel a youtube-ra, és küldd el nekünk a linket VAGY küldd a videót fájlküldővel (toldacuccot.hu), és mi feltöltjük!

E-mail cím: elnokjelentkezz@gmail.com

Jelentkezés határideje: 2012.02.02.


Ezután választjuk ki az összes induló közül közösen azt a hét embert, akik nyílt vitákban mondhatják el elképzeléseiket, és akik közül megválasztjuk az Elnököt.

Formai követelmények: Elnöknek jelentkezni 1 perces, vágatlan, utómunka- és gyűlöletbeszéd-mentes portréfilmmel lehet, ami a "Ha én elnök lennék..." félmondattal kezdődik.

Parlamenti képviselő, parlamenti párt tisztségviselője etc. jelentkezését is várjuk, amennyiben lemondanak mandátumukról 
 hiszen ezen pozíciók az alternatív elnök függetlenségét kizárónak minősülnek.


Javaslatok: Akkor lesz jó a videó, ha 1 gondolatot jár körül, 2 percnél semmiképp sem hosszabb, és 3 részből áll: eleje, közepe és vége is van. Nem a képminőség, hanem a mondandó számít. Érdemes egy konkrét ügyet képviselni, nem kell megpróbálni egy percben a világ összes problémájára megoldást találni, arra ott lesznek az elnöki szakértők március 15-től. :)

Ha jelölnél valakit, vedd rá, hogy küldje be a jelentkezését! Ez a jelölés módja.

A kampány második fordulójába hét jelölt kerülhet be, négy hetes kampányuk lesz, a győztes Elnököt március 15-én iktatjuk be a Szabad Sajtó útján. 

Szólj hozzá!

Címkék: játékszabályok

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr913720026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása